FOTO Protest PSD în Parlament. Deputații au venit cu pancarte pe care scrie „Demisia Voiculescu”

În prima zi a sesiunii parlamentare din acest an, deputații PSD au venit în Parlament pregătiți de protest. Aceștia cer demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Social democrații au venit pregătiți cu pancarte.

Moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul său va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății.

Pe acest subiect a reacționat și Gabriela Firea, senator PSD, care este de părere că ”demisia sau demiterea sunt singurele soluții onorabile, dacă PNL și USR – Plus mai au vreun pic de onorabilitate și de respect față de români”.

Firea: Actualul ministru nu poate fi considerat un începător lipsit de responsabilitate

”Senatorii social democrați au cerut acum câteva minute demisia ministrului sănătății, pentru incompetența și lipsa de umanitate. Actualul ministru nu poate fi considerat un începător lipsit de responsabilitate, pentru că a mai fost ministru în guvernul Cioloș, se presupune că știe în detaliu problemele din sănătate, are soluții – așa s-a bătut cu cărămidă în piept în campanie.

În plus, a preluat ștafeta de la un coleg din coaliția pierzătorilor #dedreaptaunitalaciolan, penelistul Tătaru, care a manageriat Sănătatea 1 an și 3 luni.
Demisia sau demiterea sunt singurele soluții onorabile, dacă PNL și USR – Plus mai au vreun pic de onorabilitate și de respect față de români.”, a scris senatorul PSD, Gabriela Firea, pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati