Deputatul Alexandru Rafila participă la maratonul de vaccinare organizat în Bucureşti

Deputatul PSD Alexandru Rafila a anunţat, duminică, faptul că susţine şi participă la maratonul de vaccinare organizat de UMF ”Carol Davila” în Bucureşti, la Sala Palatului şi Biblioteca Naţională.

„Particip la maratonul de vaccinare organizat în București de UMF “Carol Davila” și dacă încă nu v-ați vaccinat, vă așteptăm azi la Sala Palatului sau la Biblioteca Naționala pentru prima doză de vaccin Pfizer împotriva Covid-19. Peste 16000 de persoane s-au vaccinat în ultimele 48 de ore la Maratonul Vaccinării din București!

Mă bucură implicarea unui număr impresionant de medici și de studenti, precum si sprijinul acordat de multe instituții în această campanie, pentru că doar împreună vom reuși să trecem cu bine peste pandemie.
Mă implic si contribui cu experiența mea deoarece copiii au nevoie sa meargă la școală în siguranță, vârstnicii și bolnavii cronici să beneficieze de servicii de sănătate în siguranță, adulții să poată munci normal și să avem cu toții o viață socială normală.
Pandemia poate fi oprită și fiecare va fi in siguranță când toți vom fi in siguranță.
Vaccinarea este cea mai importantă, eficientă și mai benefică intervenție de sănătate publică, iar de-a lungului timpului vaccinurile au salvat sute de milioane de vieți!
Vă încurajez să veniți să vă vaccinați împreună cu familia și prietenii – azi la Sala Palatului sau la Biblioteca Națională, iar de luni la celelalte centre de vaccinare din țară sau la maratoanele vaccinarii organizate de Universitatile de Medicina dein Cluj-Napoca, Iasi, Târgu-Mureș si Craiova. Profesionistii si dascalii din sănătate sunt la dispoziția dumneavoastră!”, a scris Alexandru Rafila pe pagina sa de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati