Antonel Tănase (Forţa Dreptei): ”Nicuşor Dan nu va reuşi să satisfacă multe dintre nevoile bucureştenilor…pentru că sinceritatea nu vinde și nici competenţa”

Deputatul Antonel Tănase, fost liberal care s-a alăturat formaţiunii lui Ludovic Orban, Forţa Dreptei, enumeră, într-o postare pe Facebook, mai multe motive pentru care edilul Capitalei, Nicușor Dan, nu va reuși să satisfacă multe dintre nevoile bucureștenilor. ”Nu va reuşi pentru că sinceritatea nu vinde. Şi nici cumpătarea. Şi nici bunul simţ. Şi nici competenţa.”, spune fostul lider de la PNL Sector 3.

El este de părere că Nicușor Dan nu va reuși să satisfacă multe dintre nevoile bucureștenilor, ”nu pentru că nu vrea”, ci pentru că ”el nu știe să fie bădăran și mârlan”, ”nu face spectacol de luminițe în sărăcie” și nici ”nu știe să își pună poalele în cap să se mahalagească în prime time pe la televiziuni”.

De asemenea, Tănase spune că Nicușor Dan nu va reuși pentru că ”nu ai cum să transformi o instituție falimentară într-una pe plus”, mai ales cănd nu te ajută Guvernul sau partidul care te-a sprijinit.

“Nicuşor Dan nu va reuşi să satisfacă multe dintre nevoile bucureştenilor. Şi nu pentru că nu vrea, ci pentru că nu ai cum să transformi o instituţie falimentară într-una pe plus, mai ales când nu te ajută nici Guvernul, nici Partidul care şi-a lipit imaginea de a ta pentru câteva procente în plus, şi apoi şi-a uitat promisiunile. Nicuşor Dan nu va reuşi să intre în topul politicienilor simpatici fiindcă nu face spectacol de luminiţe în sărăcie şi nici nu promite dezmăţuri kitchoase pe banii oamenilor. Nicuşor Dan nu va reuşi să se facă acceptat de societate pentru că societatea, în marea ei majoritate, se lasă mituită de târguri cu iepuraşi gigantici, plăcinte de doi lei, vin fiert şi miros de fum de cârnaţi vrac pentru a uita de achiziţiile de autobuze turceşti cu 300% mai scumpe, de redirecţionarea banilor publici pentru băieţii şi fetele de casă şi de lipsa iniţiativelor cu adevărat benefice pentru urbe”, susţine Tănase, într-o postare publicată joi, pe Facebook.

Antonel Tănase subliniază totodată că actualul edil al Capitalei are prea mult bun-simţ ca să “să iasă la tribună pentru ‘breaking news-uri’ goale şi jignitoare pentru inteligenţa oamenilor cu adevărat preocupaţi de soarta Bucureştiului”.

El adaugă că Nicuşor Dan “nu ştie să fie bădăran şi mârlan”, aşa cum e acum moda în politică”, acesta fiind un alt ‘neajuns’ al primarului general.

”O bună parte dintre români nu este pregătită pentru politicianul elegant, tăcut şi calculat”

“Nicuşor Dan nu va reuşi, pentru că el nu vorbeşte mult. Şi nu pentru că se fereşte de oameni, ci pentru că bunul simţ îl împiedică să iasă la tribună pentru ‘breaking news-uri’ goale şi jignitoare pentru inteligenţa oamenilor cu adevărat preocupaţi de soarta Bucureştiului. Nicuşor Dan nu va reuşi, pentru că nu a putut schimba în doi ani o reţea de termoficare pentru care niciun alt primar, de 30 de ani, nu a mişcat un deget. Ba mai mult, Nicuşor Dan nu va reuşi pentru că el nu ştie să fie bădăran şi mârlan, aşa cum e acum moda în politică, nu ştie să îşi pună poalele în cap să se mahalagească în prime time pe la televiziuni, plângându-şi soarta vitregă de primar care trebuie să se descurce cu greaua moştenire.

Nicuşor Dan nu va reuşi pentru că, probabil, o bună parte dintre români nu este pregătită pentru politicianul elegant, tăcut şi calculat. Dacă nu faci live-uri cu circ, dacă nu ţipi la portavoce, dacă nu înjuri şi dacă nu te vaiţi, înseamnă că nu eşti bun. Nicuşor Dan nu va reuşi pentru că sinceritatea nu vinde. Şi nici cumpătarea. Şi nici bunul simţ. Şi nici competenţa. Să ne reauzim sănătoşi!”, a conchis Antonel Tănase.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati