Deputatul Cristescu – ATAC la Cîțu, după postările controversate ale acestuia legate de Colectiv: RUȘINE SĂ-ȚI FIE, CÎȚULE! POȚI FI MAI NEMERNIC DE ATÎT?…

Pe 2 noiembrie 2015, în prima zi de doliu național, o Românie mută de durere își plângea morții din tragedia de la Colectiv, întreg mapamondul era zguduit, iar oamenii încă încercau să înțeleagă ce s-a întîmplat și, mai ales, cum a fost posibil.În acea zi, tu, Cîțule, tu, cel scăpat ca prin minune din club, cum pretinzi, tu, cu ai tăi prieteni răniți și internați prin spitale, aveai probleme majore, numai bune de comentat pe Facebook: decizii recente ale Băncii Central Europene., transmite deputatul Radu Cristescu, într-o postare pe pagina sa de socializare.

  • Cristescu: RUȘINE SĂ-ȚI FIE, CÎȚULE! POȚI FI MAI NEMERNIC DE ATÎT?…

Parlamentarul remintește că premierul Cîțu nu a spus ”nimic pe contul tău despre incendiu, despre durere, despre suferință, despre compasiune ori regrete. După încă vreo 3 zile, cînd zeci de mii de români cu suflete cernite ieșeau în stradă, tu aveai probleme și mai serioase: deflația pentru următorii doi ani”, atașând la postarea sa și postările premierului în perioada tragediei de la Colectiv.

Postari Cîțu Colectiv”În toate acele zile nu ai suflat o vorbă despre Colectiv. Acum, ți s-a răvășit, brusc, sufletul. Pe morții de la Colectiv s-a cocoțat politic mentorul tău, Iohannis, dar măcar a făcut-o ATUNCI.

Tu, Cîțule, te urci cu cinism pe trupurile neînsuflețite abia azi, după șase ani, ca să-ți tragi și tu nițel capital politic.”, mai transmite deputatul.

Cristescu: ”Se poate, Cîțule, să fii mai nemernic de atît?

Ai resurse să cobori mai jos de atît? Rușine să-ți fie, ție și celor care te-au ”produs”!…”

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati