Deputatul de București Antonel Tănase – IRONII la adresa lui Iohannis: Paltoane fără conținut țin prelegeri despre importanța cunoașterii schimbărilor climatice în rândul copiilor – în timp ce aceiași copii sunt pe primul loc în UE la sărăcie

În timp ce Paltoane fără conținut turuie necontenit despre “România Educată” și țin prelegeri despre importanța cunoașterii schimbărilor climatice în rândul copiilor, ei bine, copiii români sunt pe primul loc în Uniunea Europeană la sărăcie și excluziune socială., scrie deputatul Antonel Tănase, membru fondator al noii formațiuni politice – Forta Dreptei, fost președinte al PNL Sector 3, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Parlamentarul ironizează proiectele președintelui Klaus Iohannis, ”România Educată” și proiectul legat de cunoașteriea schimbărilor climatice în rândul copiilor, amintindu-i acestuia că în acest moment copiii români sunt pe primul loc în Uniunea Europeană la sărăcie și excluziune socială.

Totodată, parlamentarul partidului Forța Dreaptă, spune că, copiii au fost cei mai vulnerabili la efectele crizei, iar cei care se aflau deja în această situație, fie din cauza sărăciei, fie a stării de sănătate sau a marginalizării în educație, au devenit și mai vulnerabili în pandemie.

”România, prin “aleșii” săi inadecvați, pe care îi vedeți acum mai nou ținând prelegeri tupeiste despre “necesitatea morală” a achitării unor facturi umflate la gaze și energie, asta după ce au promis că ajută populația să “treacă iarna cu bine”, nu dă doi bani pe viitorul nostru: copiii.

Despre politici favorabile bătrânilor care au contribuit toată viața la sistemul de pensii sau despre legi favorabile animalelor într-o țară unde empatia este un sentiment aproape străin, nici nu poate fi vorba.Ne mulțumim deocamdată cu resturile aruncate de clica PNLPSD, preocupată să împartă puterea pentru a ajunge la bani publici și mai puțin de educație, copii fericiți, pensionari mulțumiți sau animale respectate.
  • Iar una dintre puținele știri bune care au apărut recent în spațiul public este înființarea numărului unic pentru cazurile de abuz împotriva copiilor: 119.

Pe lângă virusul care ne-a terfelit viețile în ultimii doi ani, pandemia a scos la suprafață și resturile de oameni, acei părinți disfuncționali care și-au maltratat și abuzat copiii și mai des decât înainte pentru că au avut acces la copii mult mai des decât înainte.

La 119 pot suna chiar copilașii și pot fi raportate cazuri de abuz, exploatare, neglijare, precum și cele de violență. Apelul este gratuit.
  • Sper ca politicienii din România să își îndrepte atenția mai mult și cu adevărat sincer acolo unde este viitorul, către copii.Să ne reauzim sănătoși!”, mai scrie Antonel Tănase în postarea de pe facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati