Deputatul de Ilfov Daniel Ghiţă: Cumpăraţi de la producătorii români!

Deputatul PSD Ilfov Daniel Ghiţă face un apel, pe Facebook, pentru ca oamenii să cumpere cât mai multe produse de la producătorii autohtoni pentru a susţine, chiar şi la nivel micro, producţia internă.

„Cumpărăm de la producătorii interni! Nihil sine Deo!”, scrie Daniel Ghiţă, care a postat şi un filmuleţ în care face cumpărături de la fermieri români.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, declara, vineri, în Prahova, că agricultura României nu are niciun eurocent în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi că toată lumea trebuie să conştientizeze necesitatea de a fi modificat în acest sens.

„Sper ca în al 12-lea ceas să se trezească toată lumea şi să conştientizeze că trebuie să modificăm Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în care agricultura României nu are niciun eurocent. Avem zero euro în PNRR, trebuie să îl modificăm, să ducem banii către irigaţii, către desecare, către depozite de alimente”, spunea ministrul Chesnoiu, la finalul unei vizite efectuată în comuna Râfov.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati