Deputatul „Mitralieră” s-a înscris în PER alături de Sorin Bota şi Cătălin Ivan

Deputaţii Cătălin Rădulescu, Sorin Bota şi fostul europarlamentar Cătălin Ivan au anunţat miercuri că deschid listele aceluiaşi partid pentru Camera Deputaţilor în circumscripţiile Argeş, Maramureş şi Iaşi, după ce marţi Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu şi-au anunţat candidaturile din partea Partidului Ecologist Român pe lista de Bucureşti.

Alţi parlamentari care s-au mai alăturat PER sunt senatorul Nicolae Avram, care deschide lista la Vâlcea pentru Senat şi Emanoil Savin , primul pe lista PER de la Prahova.

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat că 90 % dinttre membrii vechi ai PSD şi chiar fondatori ai partidului, acum incomozi, nu s-au mai regăsit pe liste, acum PSD fiind pe o pantă ascendentă, de nerecunoscut.

„Şi-au făcut o echipă acum cu oameni care n-au nicio treabă cu PSD, oameni noi şi cu oameni afiliaţi SRI. Toţi care conduc PSD sunt oameni care au făcut cursuri la SRI. Nu au facultăţi făcute ca noi, la stat, ci pe la universităţi private sau facultăţi sau cursuri făcute la SRI. Atunci cum să mai stăm cu o gaşcă de indivizi care şi-au dat jos propriul partid, propriul guvern şi acum ies în faţa oamenilor să ceară votul?”, a spus Rădulescu, alias „Mitralieră”.

El a acuzat actuala conducere a PSD că, după ce a dat-o jos pe Viorica Dăncilă, au votat în Parlament împotriva guvernului condus de aceasta, în urma unui „blat mizerabil între PSD şi PNL”.

„Cei care au impus-o pe Viorica Dăncilă ca preşedinte al PSD au fost Marcel Ciolacu împreună cu Paul Stănescu. După ce au impus-o pe Viorica Dăncilă ca preşedinte interimar, s-au gândit cum singuri să dea jos Guvernul PSD. Ei au dat jos guvernul. Aceşti trădători care astăzi conduc PSD şi vin în faţa românilor să ceară votul sunt cei care au dat jos propriul guvern”, a spus Rădulescu

Pe de altă parte, el a dezminţit că Viorica Dăncilă ar veni la PER.

„Doamna Dăncilă nici nu ne-a abordat, ca să discute cu noi subiectul ăsta, deşi în presă am văzut că a apărut o astfel de chestiune. Nu, nu am discutat cu dânsa.  Eu, personal, dacă m-ar fi contactat, aş fi refuzat-o din motivele mele personale care pur şi simplu sunt legate de faptul că a cedat prea uşor partidul acestor indivizi, ştiindu-i cine sunt”, a susţinut Rădulescu.

El a precizat că se opune obligativităţii purtării măştii şi a vaccinării, acuzând Guvernul că, „în complicitate cu PSD”, a gestionat greşit pandemia

„Cum poţi să accepţi tu, ca medic, să induci în populaţie un lucru care tu ştii că nu este sănătos? Deci, abordarea acestui guvern, cu complicitatea PSD-ului, a fost greşită. S-a dorit să se înspăimânte tot poporul, în loc să faci cum fac suedezii sau alte naţii care au înţeles altfel. (…) Eu, ca medic, sunt împotriva obligativităţii de orice gen, inclusiv obligativitatea vaccinării. Aceste lucruri trebuie să fie opţionale

Fostul europarlamentar Cătălin Ivan, membru fondator al Alternativei pentru Demnitatea Naţională, a precizat că există 12 partide, ONG-uri, fundaţii care acum candidează sub sigla PER, sub o platformă comună, cu un program politic comun.

„Am decis să mergem la alegerile parlamentare sub sigla partidului care ia cel mai mare număr de voturi. PER a performat foarte bine şi a avut un rezultat bun”, a explicat Cătălin Ivan care a adăugat că aceste candidaturi sunt posibile prin semnarea de adeziuni la PER.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati