Deputatul PNL de București Oana Marciana Özmen: Tema ediției din acest an a Micului dejun cu rugăciune a fost „Mandatul imperativ al păcii: între exemplu personal, demers comun și serviciu public”

Deputatul PNL de București Oana Marciana Özmen anunță că, în această săptămănă, în perioada 1-2 noiembrie, a avut loc evenimentul „Mic Dejun cu Rugăciune”, organizat de Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlament. 

„La acest eveniment au participat reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, membri ai Parlamentului și ai Guvernului României, lideri din administrație, educație, cultură, diplomație, sănătate, afaceri, reprezentanți ai corpurilor profesionale, ai clerului și ai societății civile, împreună cu personalități din Statele Unite ale Americii și Europa. 

➤ Tema ediției din acest an a Micului dejun cu rugăciune a fost „Mandatul imperativ al păcii: între exemplu personal, demers comun și serviciu public”. Cuvintele de învățătură transmise de reprezentanții cultelor religioase au demonstrat unitatea și conlucrarea în numele lui Dumnezeu, într-un moment dificil al istoriei. 

➤ Îi felicit pe organizatorii Micului Dejun cu Rugăciune, domnul deputat Ben Oni Ardelean și domnul senator Titus Corlățean, pentru reușita evenimentului organizat la București!”, a scris Özmen, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati