Deputatul PSD, Daniel Ghiță: ”Am avut curajul să dau Guvernul României în judecată, pentru a anula starea de alertă”

Deputatul PSD Daniel Ghiță scrie, într-o postare pe Facebook, că a luptat întotdeauna împotriva obligativității măștilor, a vaxxinului, a certificatului verde, care au fost adoptate abuziv: ”Toate măsurile au fost luate abuziv! O confirmă și CCR!”. 

Acesta precizează că a avut curajul să dea în judecată Guvernul României PNL – UDMR, pentru a anula starea de alertă și abuzurile împotriva populației. „Teroare, amenzi, frică, abuzuri. Am câștigat la Curtea de Apel București!”, a spus deputatul.

“Am țipat ( tare !) că ne erau îngropați frății, părinții si bunicii in saci de gunoi, dezbrăcați, umiliți, și fără slujbă! Fără un temei legal.

Am avut curajul ( oare câți deputați au avur curajul?) să dau Guvernul României PNL – UDMR in judecată, pentru a anula starea de alerta și abuzurile împotriva populației. Teroare, amenzi, frică, abuzuri. Am câștigat la Curtea de Apel București!

”Toate măsurile au fost luate abuziv! O confirmă și CCR!”

Toate măsurile au fost luate abuziv! O confirmă și CCR! Cine răspunde pentru genocidul din pandemie ? Cine răspunde pentru deciziile luate ilegale și abuzive împotriva poporului român? CINE?

Nu m-am făcut popular in Parlament! Invidia si ura o resimt peste tot! Intrigi si jocuri politice (de la omenii mici) că mi-am permis să fac ceva pentru care sunt plătit : să fiu in slujba poporului în Casa Poporului!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ghiță.

”Da, deranjez! De aceea sunt atacat si invidiat”

Deputatul PSD susține că prin declarațiile sale a deranjat “sistemul”.

“Am deranjat sistemul? Da, deranjez! De aceea sunt atacat si invidiat.

Nu sunt un politruc, pus pe o funcție, (care tine de o funcție)în timp ce poporul moare de foame si trăiește in sărăcie!

Un om s-a sinucis că nu mai avea bani să-și plătească curentul. Dumnezeu să-l ierte!

Când am întrat in PSD am pierdut 80.000 de fani in doua zile. Injurii, atacuri, denigrări. Toți, erau supărați si dezamăgiți că îmi distrug imaginea de sportiv, om civic. Nu mi-a fost frică! Am făcut ce am crezut eu că trebuie să fac! ”, conchide deputatul PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati