Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor – Echipa PSD Sector 6 merge unită spre victoria de la alegerile locale de anul viitor

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, spune că echipa PSD Sector 6 merge unită spre victoria de la alegerile locale de anul viitor.

„Felicitări lui Gabriel Mutu, reconfirmat aseară în calitate de Președinte al Organizației PSD Sector 6, felicitări și pentru Ion Tănăsuică reconfirmat în funcția de Președinte executiv! Echipa PSD Sector 6 a dovedit, încă o dată, că este matură, unită și puternică. Împreună am luptat până acum, împreună vom lupta și de-acum încolo. Tot împreună vom reuși să câștigăm alegerile locale în Sectorul 6 și, alături de colegii noștri din PSD București, vom reuși să câștigăm și alegerile generale pentru Primăria Capitalei, acolo unde Gabriela Firea trebuie să rămână și pentru următorii 4 ani, Primar General.

Gabriela Firea, Gabriel Mutu, toți aleșii locali ai PSD din Sectorul 6 și din tot Bucureștiul, sunt ultimele linii de apărare ale bucureștenilor în fața unei drepte care vrea să acapareze totul!

La final, un cuvânt special de mulțumire colegilor mei din PSD Sector 6 care mi-au făcut aseară deosebita onoare de a-mi acorda votul lor de încredere pentru a-mi continua activitatea în calitate de Vicepreședinte al acestei Organizații”, a scris Tudor, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati