Deputatul PSD Marius Ostaficiuc, gazda unor tineri de perspectivă din Bangladesh, studenți ai Academiei de Studii Economice din București

Deputatul PSD Marius Ostaficiuc a fost gazda unor tineri de perspectivă din Bangladesh, studenți ai Academiei de Studii Economice din București, cărora le-a prezentat Palatul Parlamentului și le-am expus o parte din activitatea noastră din Camera Deputaților.

 

”România trebuie să-și consolideze și să își extindă parteneriatele externe. Un astfel de parteneriat poate fi încheiat cu Bangladesh, stat asiatic cu o populație de aproape 170 milioane de locuitori, un stat care oferă nu doar forță de muncă pentru piața europeană a construcțiilor și confecțiilor, ci și oameni cu un potențial uriaș în diverse domenii de activitate”, spune deputatul.

”Am fost astăzi gazda unor tineri de perspectivă din Bangladesh, studenți ai Academiei de Studii Economice din București, cărora le-am prezentat Palatul Parlamentului și le-am expus o parte din activitatea noastră din Camera Deputaților. Sunt doar o parte din tinerii care vor să își facă un rost în Europa, tineri care își doresc să dobândească cunoștințele necesare pentru a ajuta la dezvoltarea țării lor și pentru care România reprezintă o a doua casă”, mai afirmă Ostaficiuc.

Deputatul PSD afirmă că ”Bangladesh este considerată cea mai verde bijuterie din Asia, o țară învăluită de peste 700 de râuri, cu cea mai lungă plajă naturală din lume, de peste 120 kilometri, dar care nu reprezintă un interes în turism din cauza infrastructurii slab dezvoltate”.

”Bangladesh este, de asemenea, un important loc pentru marile branduri de îmbrăcăminte, unde peste 4 milioane de oameni lucrează în mii de fabrici de confecții ce produc haine pentru piața mondială. Tinerii studenți de la ASE sunt doar o parte din ce in care pot ajuta la dezvoltarea țării lor, iar noi, putem să îi sprijinim prin parafarea unor acorduri pe linie de turism, economie și nu numai”, mai spune Ostaficiuc.

”La ieșirea din turul nostru a fost alături de noi și jurnalistul Iulian Ionescu, reporter la Ecopolitic și alte publicații online din Romania, care tocmai s-a întors de la o vizita oficiala în Bangladesh și care a împărtășit cu noi experientele avute în această tara. Am fost impresionat de povestire tinerilor studenți Inzamul Khan Pranto, respectiv Rifat Rayhan Romy și mă bucur că am avut ocazia să le fiu gazdă”, a mai scris deputatul PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati