Deputatul Vlad Popescu Piedone cere soluții urgente de la Nicușor Dan pentru semaforizarea din zona Străzii Antiaeriană

Vlad Popescu Piedone, fiul fostului primar de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, anunță că a depus un memoriu la Primăria București, în vederea soluționării semaforizării din zona Străzii Antiaeriană. Acesta i-a solicitat primarului Capitalei ”să găsească de URGENȚĂ” soluții bugetare și tehnice pentru a rezolva situația celor două treceri de pietoni din Sectorul 5!
  • El menționează că a primit numeroase sesizări din partea locuitorilor:”Nu putem aștepta ca o nouă tragedie să aibă loc pe Strada Antiaeriană!”
Deputatul atrage atenția că nu este normal ca autoritățile competente să nu ia nicio măsură pentru rezolvarea problemei semaforizării din zona Străzii Antiaeriană, mai ales după evenimentul tragic din 11 octombrie, când un tânăr de 19 și-a pierdut viața în timp ce traversa pe una dintre trecerile de pietoni unde nu există marcaje rutiere cu rol de avertizare, indicatoare fosforescente sau un sistem de semaforizare.
  • ”Din nefericire, în urmă cu doi ani, o altă persoană și-a pierdut viața în aceeași zonă, dar nimeni nu a luat nicio măsură. Nu putem aștepta ca o nouă tragedie să aibă loc pe Strada Antiaeriană!”, completează sursa citată.

Astfel, Vlad Popescu Piedone spune că i-a solicitat primarului Capitalei, Nicușor Dan, să găsească de URGENȚĂ soluții bugetare și tehnice pentru a rezolva situația celor două treceri de pietoni din Sectorul 5.

”NU este normal ca în anul 2022 oamenii să fie nevoiți să facă zilnic proteste pentru a-și proteja propriile vieți!”

”Părinților, copiilor și bunicilor din sector le este frică să mai traverseze prin zona respectivă! Se tem pentru siguranța și viața lor!
NU este normal ca în anul 2022 oamenii să fie nevoiți să facă zilnic proteste pentru a-și proteja propriile vieți! NU trebuie să mai așteptăm alte tragedii pentru a acționa!”, a mai spus sursa citată.
De asemenea, acesta promite, în calitate de deputat în Parlamentul României, că va face  tot ce îi stă în putință pentru ca zona Străzii Antiaeriană să fie una sigură.
”Viața dumneavoastră are prioritate!”, a conchis parlamentarul.
 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati