Deputatul Vlad Popescu Piedone, noul președinte interimar al PUSL Ilfov

Deputatul Vlad Popescu Piedone a preluat funcția de președinte interimar al filialei județene Ilfov a PUSL. Vlad Popescu Piedone, care este și președintele filialei Sector 5 a PUSL, a propus un proiect ambițios privind reforma și modernizarea administrației, care ar deschide calea spre dezvoltare și consolidare din punct de vedere economic.

„Nominalizarea mea pentru această funcție nu a fost întâmplătoare. A venit în urma unui proiect, un proiect realizabil, unul pentru reformarea administrației și actualizarea acesteia la standardele UE. Proiectul meu reprezintă progresul administrației și economiei județului Ilfov. Se numește Ilfov – al șaptelea sector al Municipiului București.

Luând în calcul poziția geografică, faptul că Bucureștiul și Ilfovul reprezintă 30% din economie, îmi iau angajamentul față de cetățeni privind implementarea acestui proiect ambițios, pentru dezvoltare și consolidare regională.

Împreună vom face în continuare imposibilul posibil. Așa cum am făcut în Sectorul 4, în Sectorul 5, cum putem face în Ilfov și în București”, a spus Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati