Desculți Prin Dumbravă sau regăsirea lucrurilor simple și frumoase – un eveniment marca Dumbrava Vlăsiei în colaborare cu Radio România Cultural

În perioada 19-21 mai, Dumbrava Vlăsiei găzduiește în aer liber, în deja cunoscutul Amfiteatru, concerte ale unor artiști remarcabili – De la muzică clasică la deja clasica muzică nouă. O alternanță inspirată în programul celor trei seri de concerte. Virtuoși ai interpretărilor, Răzvan Suma și Daniel Ciobanu se vor destăinui muzical, într-o manieră liberă, aducând alături de ei alți doi muzicieni inspirați: Ella Bokor și Andreea Spânu. Alături de ei, Trupe noi, Voci noi. Ce au în comun? Gustul rafinat pentru muzica live de calitate.

De la Bach, Piazzolla, Jarrett și Brahms, la …Norunegru și Jurjak, în format acustic și parțial acustic. Întâlniri muzicale introduse și punctate cu întâmplări povestite de moderatorii cunoscuți ai Radio România Cultural, Maria Balabaș și George Gâlea.

Artistul plastic invitat al acestei ediții, cu o expoziție personală uluitoare, este Iulia Năstase, The Glass Artist pur și simplu. Exponatele vor putea fi admirate pe peluza parcului Dumbravei. Cu această ocazie ne face plăcere să găzduim în una din casele remarcabile ale Dumbravei, respectiv Casa Teacă, o expoziție a Academiei de Sticlă cu obiecte de design interior, bijuterii și sculpturi în sticlă.

În cadrul aceluiași eveniment pe timpul zilei, Totul despre cum să creezi, cum să menții sau cum să eficientizezi o grădină. Cu alte cuvinte lasă-te pe mâna inginerilor horticoli prezenți să se ocupe de spațiul tău personal. Cel verde, bineînțeles.

Accesul este liber tuturor care nu vin întâmplător.

Programul integral poate fi consultat aici.

Hero Acts – spre înserat de la ora 18

Cunoscutul violoncelist Răzvan Suma va susține prima întâlnire muzicală alături de Ella Bokor, aducând în fața publicului un program muzical inedit, inspirat de atmosfera caldă și primitoare a Dumbravei. Corzile vor vibra, pădurea va asculta.

Sâmbătă seara, Jurjak și Norunegru vor fraterniza cu publicul, introducându-l amical în culisele fiecărei piese deja devenite clasice din repertoriul propriu.

Duminică – tumult și măiestrie așa cum doar în marile săli de concerte vezi. Dacă nu ai reușit încă să asiști la un concert susținut de Daniel Ciobanu cu una din marile orchestre ale României, acum este momentul să te bucuri de ceea ce poate oferi un tânăr, dar deja un virtuos al pianului. Programul ales pentru acest moment Desculți Prin Dumbravă va seduce gusturi diverse și rafinate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati