Designerul Cristina Joia, de la “Visuri la cheie”, lovită cu sălbăticie de o femeie

Cristina Joia, designer la emisiunea „Visuri la cheie” de la ProTV, a fost bătută sâmbătă seară, într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă din Capitală, de către o șoferiță căreia îi reproșase că a blocat trecerea de pietoni și parcarea magazinului.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, incidentul a avut loc în jurul orei 17:00. Secția 14 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la agresiune.

Potrivit unei postări de pe Facebook a jurnalistului ProTV Ovidiu Oanță, soferița a atacat-o pe Cristina Joia și „a lovit-o în plină figură cu un obiect tare – nu e clar dacă un << box >> sau cheie – zdrobindu-i nasul și provocându-i o rană de câțiva centimetri.

„M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mășină, și am întrebat-o dacă e mașina ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce ma intereseză pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față. M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mâna și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la poliție sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”, a declarat Cristina Joia pentru ȘtirileProTV.

Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape leșinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată.

“Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a declarat Cristina Joia pentru protv.ro.

Poliția a identificat agresoarea cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă ca realizatoarea de televiziune să iasă din spital și să depună plângere penală, susține Oanță.

În comunicatul citat anterior, Poliția Capitalei transmite că polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violente și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

În funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati