Dezastru la Mega Image. Șeful ANPC amenință că unor magazine le va „stinge lumina”

1
101

Directorul ANPC, Horia Constantinescu, afirmă, vineri, că lanţul Mega Image este unul al contrastelor, având magazine impecabile, dar şi multe dezastruoase.  ”Unor magazine le vom stige lumina”, anunţă Constantinescu.

  • „Este deja prea mult! Doi ani de amenzi, de promisiuni, de lipsă de respect faţă de dumneavoastră şi ANPC, trebuie să se încheie!”, spune șeful de la Protecția Consumatorului.

”Este deja prea mult! Doi ani de amenzi, de promisiuni, de lipsă de respect faţă de dumneavoastră şi ANPC, trebuie să se încheie! Lanţul Mega Image este unul al contrastelor! Cu magazine impecabile si cu multe dezastruoase, tot amână aducerea tuturor la nivelul pe care îl meritaţi”, a scris, vineri, pe Facebook, Horia Constantinescu.

Acesta a adăugat mai multe fotografii în care arată starea de degradare a unor încăperi, dar şi produse expirate şi ţinute la temperaturi neconforme.

Constantinescu anunţă că verificările vor fi oprite doar când activitatea operatorului economic va fi conformă.

”Vom opri acţiunea când nu va mai fi nevoie să sortaţi dvs legumele şi fructele sau să suportaţi lipsa de igienă! Până atunci, unor magazine le vom stige lumina”, a mai scris Constantinescu.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.