Dezbatere publică online în Sectorul 2 pe tema tarifelor la salubritate pentru persoanele juridice

Joi, ora 17:00, Primăria Sectorului 2. organizează o dezbatere publică online pe tema: tarifele avansate de furnizorul de salubritate pentru Persoane Juridice.

„Trebuie reparată o inechitate față de agenții economici. Iată și de ce – Taxa de habitat pentru utilizatori casnici a fost atacată în Instanță și anulată în toamna anului 2020. Însă, cea pentru persoane juridice (cu o valoare substanțială) a rămas valabilă și a continuat să fie plătită. Aceste diferențe, în esență, nedrepte trebuie eliminate. Tocmai de aceea, am cerut furnizorului de salubritate să avanseze tarife și pentru utilizatorii economici și instituțiile publice”, spune primăria.

Tarifele au fost puse în dezbatere publică, conform legii transparenței și sunt în valoare de:

446, 09 lei/tonă fără TVA ( respectiv 156, 13 lei/mc fără TVA) pentru deșeuri în amestec. Tariful acoperă costurile cu activitățile de colectare, transport și depozitare.

474, 83 lei/tonă fără TVA (respectiv 94,97 lei/mc fără TVA) pentru deșeuri din ambalaje (reciclabile). Tariful acoperă costurile cu activitățile de colectare separată, transport, sortare și tratare, depozitare reziduuri.

„Vă invităm să participați la dezbaterea publică și să vă exprimați părerile, opiniile și argumentele (detalii în primul comentariu). Tot ce trebuie să faceți este să ne transmiteți un email la adresa: infopublice@ps2.ro, în care vă menționați numele și prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail la care doriți să vă transmitem link-ul pentru conectare pentru a putea participa la dezbatere.

Ne vedem Joi, ora 17:00.

PS. Între timp, puteți continua să ne transmiteți idei și sugestii la Centrul de Relații cu Publicul sau la adresa de email: corina.duinea@ps2.ro”, a mai scris primăria.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati