Dezinsecție din avion, la finalul săptămânii, în Aria Protejată a județului Ilfov

În perioada 13.06-19.06, dimineața, după ora 6, Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov, subordonat Consiliului Județean, va efectua tratamente avio pentru combaterea larvelor insectelor de disconfort în zona protejată a județului care vizează localitățile Snagov, Gruiu și Ciolpani, a anunțat CJ Ilfov pe pagina de facebook.

Conform aceleiași surse, acțiunea se va face cu produsul VECTOBAG WG, insecticid biologic din categoria biocide tip 18, pe bază de Bacillus Thuringiensis, în doză de 0,6 kg/ha, pe marginile cursurilor de ape, gropi de gunoi, aliniamente drumuri județene și alte focare.

Dezinsecție AVIO în Ilfov

Dezinsecție avio în Aria ProtejatăÎn perioada 13.06-19.06, dimineața, după ora 6, Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov, subordonat Consiliului Județean, va efectua tratamente avio pentru combaterea larvelor insectelor de disconfort în zona protejată a județului care vizează localitățile Snagov, Gruiu și Ciolpani.Acțiunea se va face cu produsul VECTOBAG WG, insecticid biologic din categoria biocide tip 18, pe bază de Bacillus Thuringiensis, în doză de 0,6 kg/ha, pe marginile cursurilor de ape, gropi de gunoi, aliniamente drumuri județene și alte focare. Produsul nu este toxic pentru albine.După dezinsecția avio care se face numai în zona protejată, se va relua și cea terestră, în toate localitățile. Vom anunța data în timp util.

Publicată de Consiliul Judetean Ilfov pe Luni, 10 iunie 2019

  • Produsul nu este toxic pentru albine.

”După dezinsecția avio care se face numai în zona protejată, se va relua și cea terestră, în toate localitățile. Vom anunța data în timp util”, a conchis CJ Ilfov în postare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati