DEZVĂLUIRI / Ștefan Florescu(PMP): În plină stare de urgență – Autoritățile Locale din Sectorul 6 au tăiat curentul unor familii cu situații sociale precare

Președintele PMP Sector 6, Ștefan Florescu, face publică o situație incredibilă, în plină stare de urgență în România – în urmă cu o săptămână, Autoritățile Locale Sector 6 le-au tăiat și sursa de energie electică unor familii care oricum se aflau într-o situație socială precară.

  • Florescu spune că ”Sectorul 6 parcă s-a oprit in timp pe mandatul lui mUtU!”

”Și dacă nu era de-ajuns situația precară in care supraviețuiesc aceste familii din Sectorul 6, in urmă cu o săptămână Autoritățile Locale Sector 6 le-au tăiat și sursa de energie electică.

Ne-am săturat și rămânem uimiti să descoperim zilnic astfel de cazuri sociale astăzi l in secolul XXl, pe care Primăria Sectorului 6 prin Direcția de Asistentă Socială le ignoră și tratează cu indiferentă de ani de zile solicitările acestora!

Și ei sunt oameni, iar voi, Autoritatea Locală Sector 6, sunteti obligați să acționați in consecință și să ajutați aceste familii nevoiașe din fondurile Bugetului Local!
Rusine să vă fie!”, a scris Florescu pe facebook.

Sectorul 6 parcă s-a oprit in timp pe mandatul lui mUtU!Și dacă nu era de-ajuns situația precară in care supraviețuiesc aceste familii din Sectorul 6, in urmă cu o săptămână Autoritățile Locale Sector 6 le-au tăiat și sursa de energie electică.Ne-am săturat și rămânem uimiti să descoperim zilnic astfel de cazuri sociale astăzi l in secolul XXl, pe care Primăria Sectorului 6 prin Direcția de Asistentă Socială le ignoră și tratează cu indiferentă de ani de zile solicitările acestora!Și ei sunt oameni, iar voi, Autoritatea Locală Sector 6, sunteti obligați să acționați in consecință și să ajutați aceste familii nevoiașe din fondurile Bugetului Local! Rusine să vă fie!#hotiilapuscarie #primariasectorului6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Luni, 11 mai 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati