DGASMB derulează două programe sociale în cadrul cărora se pot dona lucruri pentru copii și adulți

0
220

Primăria Capitalei, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB), derulează două programe sociale în cadrul cărora bucureștenii pot dona haine, cărți, jucării pentru copii, dar și îmbrăcăminte, încălțăminte pentru adulți, articole de mobilier, electrocasnice, saltele etc, a anunțat, pe Facebook, Nicușor Dan.

„Este vorba despre programele ”Bebe de București are Hăinuțe” și ”Centrul lntegrat de Economie Circulară”.

Anul trecut 9.000 de oameni au donat aproximativ 800 de tone de haine care au fost sortate, igienizate și distribuite celor care au avut nevoie. 

 Prin programul ”Bebe de București are Hăinuțe” (bd. Elisabeta nr.75, sector 5 – în piața M. Kogălniceanu) se asigură primirea, sortarea, igienizarea și distribuția de hăinuțe și produse pentru copii. 

 Inițiativa se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-12 ani din familiile cu dificultăți financiare, care domiciliază/au reședința pe raza municipiului București și Organizațiile neguvernamentale care au atribuții în ceea ce privește protecția minorilor. 

 Situat  la adresa din Calea Plevnei nr. 98, sector 1, Centrul Integrat de Economie Circulară este destinat familiilor monoparentale, copiilor aflați în grija bunicilor sau a altor rude, tinerilor proveniți din sistemul de protecție socială, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilități, celor cu venituri reduse, persoanelor adulte fără adăpost sau aflate în situații de criză. 

Se pot dona haine și încalțăminte (adulți și copii), jucării, electronice și electrocasnice, cărți, manuale, mobilier, saltele, produse pentru depozitare, obiecte școlare (penare, ghiozdane) și alte articole școlare etc. 

 Toate detaliile referitoare la aceste programe se pot găsi pe site-ul DGASMB (www.dgas.ro) precum și pe site-ul PMB, la adresa:

https://www.pmb.ro/…/get-press-releases-menu/2023/1258

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.