DGASMB mobilizează Bucureștiul și adună capace de plastic pentru o campanie umanitară

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București mobilizează Bucureștiul și adună capace de plastic pentru o campanie umanitară menită să îl ajute pe Ștefănel, un băiețel de 2 ani, să strângă banii necesari pentru a învinge boala SMA1.
”Dorim să adunăm capace din plastic pentru Ștefănel 🤗! Mobilizăm Bucureștiul!🙏🙏

Ștefan are 3 ani și are nevoie de 2,1 milioane dolari pentru a învinge boala SMA1 care îi atrofiază mușchii și îl lasă fără puteri”, precizează instituția într-o postare pe Facebook.

Boala SMA1 se numește amiotrofie musculară tip 1 și este o boală care afectează mușchii de la nivelul întregului corp: mușchii devin din ce în ce mai slăbiți până ajungi sa nu te mai poți mișca deloc, să mănânci sau chiar să respiri.

Pentru că medicina a avansat, micuțul are o șansă la tratament.

”Dar, din păcate, acest tratament are un cost uriaș: 2.1 milioane dolari. Pentru Ștefănel s-au strâns 1,3 milioane de dolari și mai e nevoie”, arată sursa citată.

Astfel, DGASMB strânge capacele de la pet-urile pe care le utilizăm, noi, dumneavoastră, copiii dumneavoastră, iar grupul de sprijin al familiei lui Ștefănel le va valorifica la Oradea, la o firmă specializată, primind câtiva bănuți pe capac.

Există 3 puncte de colectare în București

1. Constantin Mille, nr.10, sector 1, program NON STOP
2. Bulevardul Regina Elisabeta, nr.75, sector 5
*program: 11.00-18.00, de luni până vineri
3. Șoseaua Viilor, nr. 44, sector 5
*program: 09.00-16.00, de luni până vineri

”Toată țara s-a mobilizat pentru Ștefan! Este rândul nostru să ne alăturăm!
Detalii despre lupta familiei lui Stefan pentru viața băiețelului și progresele înregistrate, găsiți aici: https://www.facebook.com/groups/749355595491433/”, conchide postarea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati