DGASPC Sector 2 angajează asistenți maternali profesioniști

DGASPC Sector 2 angajează asistenți maternali profesioniști, potrivit unui anunț pe pagina de facebook a Primăriei de sector. Pentru cei cu aptitudinile necesare, se asigură un curs gratuit, la absolvirea căruia se obține atestatul de asistent maternal profesionist. 
„Dacă ai multă răbdare, dacă iubești copiii și, foarte important, dacă îndeplinești condițiile specificate în afișul atașat, Primăriate invităm să analizezi posibilitate de a te alătura D.G.A.S.P.C. Sector 2 ca asistent maternal profesionist!”, arată sursa citată.
Salariul de încadrare, stabilit conform legislației în vigoare, este completat de alte sporuri, indemnizații, stimulente financiare, vouchere și alte beneficii.
Pentru mai multe informații, studiază afișul de mai jos sau sună la: 0786.273.121 (Serviciul Asistență Maternală) sau 0770.799.873 (Direcția Resurse Umane), unde poți afla despre condițiile de angajare și despre beneficii.
”Prin creșterea numărului de asistenți maternali în sectorul 2, putem reduce numărul de copii și tineri instituționalizați și, de asemenea, putem asigura creșterea și îngrijirea copiilor care urmează să fie separați de familiile lor”, arată anunțul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati