DGASPC Sector 6 anunță că activitatea cu publicul se va realiza online/ Accesul fizic se face în anumite condiții

Cetăţenii Sectorului 6 sunt informaţi că, în următoarea perioadă, activitatea cu publicul de la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 se va realiza cu ajutorul mijloacelor de comunicare la distanţă (platforme online, poşta electronică, telefon/fax, servicii de tip poştă/curierat), în scopul evitării deplasării cetăţenilor la sediile instituţiei.

Numărul de telefon 021.9970 devine o linie telefonică de informare şi acordare de consiliere socială pentru toate categoriile de cetăţeni aflaţi în nevoie, de pe raza Sectorului 6.

În cazul beneficiarilor care sunt deja în evidenţele serviciilor de specialitate, accesul la sediu se va face doar pe bază de programare telefonică în prealabil de către responsabilul de caz, atunci când situaţia o impune.

Accesul în spaţiile destinate activităţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 se va face în următoarele condiţii: cetăţenii vor participa la trierea realizată de personalul desemnat, constând în măsurarea temperaturii corporale şi un mic interviu privind eventualele simptome specifice CoVid-19 manifestate de ei, de membrii familiei sau de persoanele cu care au intrat în contact. La intrarea în sediu, cetăţenii îşi vor igieniza mâinile şi vor purta măşti şi mănuşi de protecţie puse la dispoziţie gratuit.

Beneficiarii de servicii sociale sunt rugați să respecte distanţa minimă obligatorie dintre ei şi angajaţi/alţi beneficiari, conform recomandărilor specialiştilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati