DGASPC Sector 6, premiată în cadrul Conferinţei Internaţionale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a fost premiată cu locul II în cadrul Conferinţei Internaţionale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”, organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru proiectul „Cursuri de inducţie”, ce se desfăşoară la nivelul organizaţiei.

Cursurile de inducţie încep cu Analiza Nevoilor de Training, urmează identificarea cursurilor ce răspund nevoilor de training ale organizaţiei şi, în final, susţinerea de traininguri/workshopuri/conferinţe.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 este prima instituţie publică care susţine cursuri de inducţie pentru noii angajaţi, până în prezent fiind 500 de angajaţi formaţi, 25 de cursuri, 10 cursuri susţinute de traineri interni şi 15 parteneri furnizori de formare, printre care Crucea Roşie, Agenţia Naţională Antidrog şi Provobis.

„Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 este premiată pentru un nou proiect de succes, ce poate fi implementat în orice instituţie. Îmi voi încuraja întotdeauna echipa să promoveze proiectele de bune practici şi să menţină un standard înalt în serviciile oferite”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

În cadrul instituţiei au fost implementate cursuri de inducţie chiar şi pentru voluntarii care s-au alăturat misiunii organizaţiei.

Conferinţa internaţională „Inovaţie şi calitate în sectorul public” s-a aflat la cea de-a XII-a ediţie şi doreşte să evidenţieze modele de succes implementate la nivelul instituţiilor/autorităţilor publice din România

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati