Diana Şoşoacă – critici dure la adresa lui George Simion, la protestul din Capitala: Şi-a bătut joc de AUR, este trădător, nu ne lasă să vorbim, unde este unitatea noastră?

0
243

Senatoarea Diana Şoşoacă l-a criticat dur, în timpul protestelor de duminică, pe fostul său coleg de partid, George Simion, pe care l-a numit „Iudă”, „trădător” şi despre care a afirmat că „şi-a bătut joc de AUR”, scrie news.ro, preluat de ecopolitic.ro

„Şi-a adus oamenii lui, împreună cu boxele lui, şi ne impun  nouă să nu mai vorbim pe scenă. Ruşine! Ruşine”” a strigat Diana Şoşoacă.

Atacul parlamentarului ales pe listele AUR la adresa lui George Simion a continuat: „Ăsta este Simion (..) Trădătorul rămâne trădător! Simioane, Iudă! Iudelor! Iudelor! Deci ne-au scos nouă microfoanele şi le-au pus pe ale lor, ca să  nu avem voie să vorbim!

Asta este unitate, Simioane? Asta-i unitate, trădătorule? Şi-a bătut joc de AUR, şi-a bătut joc de un partid care era naţionalist! Ruşine, Simioane! Dacă ai curaj, Simioane, vino aici, pe scenă, că nu ţi-ai luat tu aprobare pe Victoriei, ţi-ai luat pe Universitate!”, a continuat Şoşoacă.

  • Ea l-a acuzat pe George Simion că face „mizerii”.
Senatoarea Diana Şoşoacă a fost huiduită, duminică, atunci când a încercat să ţină un discurs la protestele organizate în Capitală. Oamenii au scandat: „Şoşoacă dată jos!”, după care au scandat numele lui George Simion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.