Digital Nation anunță 1.000 de burse Profesor în Online pentru cadrele didactice de maxim 35 de ani din București

Digital Nation acordă 1.000 de burse integrale de specializare în prefarea online, la seria din Octombrie a programul Profesor în Online.

Cei care doresc beneficieze de bursele gratuite trebuie aibă între 18-35 (inclusiv) ani și fie cadre didactice cu domiciliul sau reședința pe raza MunicipiuluiBucurești sau fie cadre didactice active în Municipiul București la momentul înscrierii în program.

Înscrierile se fac online, la adresa digitalnation.ro/profesor-online-ctmb, până pe 26 septembrie, în limita locurilor disponibile.

Programul Profesor în Online, pentru predarea în mediul virtual

Profesor în Online este un program acreditat de specializare în competențe digitale care pregătește personalul didactic preuniversitar în folosirea platformelor digitale pentru predare șievaluare, oferindu-le acestor competențele digitale necesarepentru a susține ore în oricare din cele 3 scenarii de predare, clasic, online sau hibrid, plus 16 Credite Profesionale Transferabile.

Programul se desfășoară 100% online și pregătește profesorii în folosirea instrumentelor digitale la clasă, într-un sistem intensiv de 20% teorie și 80% practică aplicată, timp de 4 ore pe zi, pe o durată totală de 20 de zile.

La finalul cursului, absolvenții primesc un Atestat Profesional de FormareContinuă certificat de Ministerul Educației și Cercetării (MEC), în valoare de 16 credite profesionale transferabile (CPT).

Prima serie a programului Profesor în Online este deja în desfășurare și are drept cursanți profesori din toată țara.

În cadrul cursului informațiile de bază sunt predate prin webinarii live, disponibile ulterior și în format înregistrat, iar spațiul de învățare virtual este locul în care cursanții pun înpractică noțiunile acumulate, marcând astfel parcurgerea cu succes a fiecărui capitol.

Pe parcursul programului, profesorii învață cum predea online de la zero, în format online, mixt și tip blended learningfolosind instrumente digitale moderne și multidisciplinare.

Noua ediție de toamnă – extinsă și acreditată – a programului Profesor în Online vine ca răspuns la nevoile de formare ale dascălilor în contextul școlii online cauzate de pandemie. Peste 92% din cei 35.000 de profesori care au urmat cursul ‘Profesorîn Online’ în perioada aprilie-mai 2020 au remarcat o creșteresemnificativă a competențelor de predare în mediul online, iar 98% dintre aceștia și-au evaluat competențele nou dobândite de predare in online ca fiind peste medie.

Programul Profesor în Online este disponibil și prin SEAP, astfel că instituțiile de învățământ sau administrațiile locale pot acoperi costurile de formare continuă pentru mai multe cadre didactice din aceeași școală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati