Din 2 iunie, bucureștenii se pot programa pentru examenul auto

Brigada Rutieră Bucureșți anunță că din 2 iunie se reiau testările la regulile de circulație în Capitală.

Potrivit unui comunicat de presă remis vineri, se vor organiza două serii, de luni până vineri. Însă, în funcție de numărul de solicitări se mai poate organiza o serie, conform sursei citate.

Seria I – 08:00 – 08:30 (programare) – 08:30 (testare);
Seria ÎI – 09:30 – 10:00 (programare) – 10:00 (testare).

Testarea se susține în perioada de suspendare a permisului de conducere, iar programările se pot face la Ghișeul 5.

Testarea efectivă se ține în clădirea „Corpul D” din incinta Brigăzii Rutiere.

Bucureștenii trebuie să aibă asupra lor actul de identitate și dovadă înlocuitoare a permisului de conducere – ambele în original.

Totodată, oamenii trebuie să știe că le va fi luată temperatura la intrarea în clădire, iar cui are o temperatura mai mare de 37,3 grade nu i se va permite accesul în interior.

În plus, este obligatorie purtarea măștii sanitare și a mănușilor.

„Facem mențiunea că persoanele care se vor prezența la sediul Brigăzii Rutiere, vor respectă măsurile adoptate în contextul situației epidemiologice din România pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus și regulile de distanțare socială, fiind obligatorii purtarea măștii și a mănușilor și triajul epidemiologic, procedura constând în controlul temperaturii vizitatorilor la punctele de control acces în incinte, nefiind permisă intrarea persoanelor a căror temperatura corporală depășește 37,3⁰ C”, se mai arată în document.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati