Din cauza vremii reci, Poliția Locală Sector 2 a intensificat acțiunile de identificare a oamenilor străzii

Prognoza meteo cu temperaturi scăzute și precipitații care va predomina următoarele zile au determinat intensificarea acțiunilor de căutare și identificare a oamenilor străzii de către Poliția Locală Sector 2 care, prin Serviciul Ordine Publică.

În noaptea de 20/21.03.2021, în jurul orelor 23.30,  în Sos. Stefan cel Mare nr. 37, Bl.37 au fost depistate două persoane fără adăpost. A fost solicitată Ambulanța socială Sector 2 și persoanele au fost transportate la Adăpostul Social Dobroești. 

Poliția Locală Sector 2 a răspuns și sesizărilor telefonice, primite în intervalul 19-21.03.2021 care informau cu privire la prezența în diverse zone ale sectorului, a unor persoane fără adăpost, dar care nu s-au confirmat la momentul la care echipajul a ajuns în zonă.

Poliția Locală Sector 2 adresează un apel cetățenilor să sesizeze la numărul de telefon 021/9941 prezența pe stradă, în parcuri sau în scările de bloc a persoanelor fară adăpost pentru ca acestea să fie preluate și transportate la unul din centrele sociale de pe raza Sectorului 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati