Din noiembrie, aplicaţia My BMW vine cu o gamă extinsă de funcții

De la introducerea sa în iulie 2020, aplicaţia My BMW este folosită ca o interfaţă pentru o comunicare între conducător şi automobil. În acelaşi timp, oferă clienţilor o conexiune directă prin smartphone cu dealerul BMW şi cu marca BMW.

Poate fi folosită, de exemplu, pentru a planifica traseele de călătorie şi pentru a le transfera în sistemul de navigaţie al automobilului, pentru a aranja programări de service, pentru a solicita informaţii despre starea automobilului sau pentru a afla cele mai recente ştiri despre marca BMW.

În plus, sunt disponibile şi servicii de la distanţă precum blocarea şi deblocarea uşilor, în funcţie de echiparea automobilului. Gama de funcţii ale aplicaţiei My BMW va fi extinsă din nou în noiembrie 2021. Acestea includ Digital Tyre Diagnosis (diagnosticarea digitală a anvelopelor), care este unică în mediul concurenţial şi care oferă conducătorului informaţii complete despre starea anvelopelor automobilului.

Gamă extinsă de funcţii pentru aplicaţia My BMW din noiembrie

Noile funcţii ale aplicaţiei My BMW sunt Tyre Pressure Indicator (indicatorul presiunii în anvelope), Digital Tyre Diagnosis (diagnosticare digitală a anvelopelor) și Remote Theft Recorder care informează clientul prin notificare push dacă sistemul de alarmă al automobilului este activat.

Noua funcţie Calendar Locations le permite clienţilor să-şi sincronizeze calendarul, inclusiv lista călătoriilor planificate, cu aplicaţia My BMW. Astfel, locurile conectate cu înregistrările din calendar pot fi afişate direct în aplicaţie şi nu mai trebuie căutate separat. De asemenea, aceste locaţii pot fi transferate direct în sistemul de navigaţie al automobilului. Sunt sincronizate doar intrările din calendar din următoarele 72 de ore.

Modul Demo permite utilizarea funcţiilor automobilului din aplicaţia My BMW şi fără a avea propriul automobil BMW. Utilizatorul poate alege între diferite modele demo BMW şi poate obţine o impresie asupra diferitelor funcţii ale aplicaţiei, de exemplu pentru mobilitate electrică.

Aplicaţia My BMW actualizată este disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android şi poate fi descărcată gratuit de către utilizator prin intermediul Apple App Store sau Google Play Store.

sursa: ProMotor.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati