DIPLOMA Show în Sectorul 1. Bucureștenii pot admira până duminică cele mai bune creații ale tinerilor artiști

Bucureștenii iubitori de artă mai pot admira până duminică seara creațiile a 145 de tineri artiști, arhitecți și designeri în cadrul celei de-a XI-a ediții a DIPLOMA Show, festivalul noii generații care va defini viitorul industriilor creative din România.

Acest eveniment are loc în perioada 04 – 13 octombrie 2024, în clădirea fostului restaurant CINA, situată pe Strada Benjamin Franklin nr. 10.

Ajuns la a XI-a ediție, festivalul DIPLOMA Show și-a câștigat renumele ca platformă de lansare pentru tinerii creatori, oferindu-le acestora oportunitatea de a-și expune lucrările în fața unui public larg și a unor specialiști consacrați. Ediția din acest an a festivalului explorează viziunea artistică a celor care vor defini viitorul industriilor creative din România.

Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 16:00 și 22:00, iar în cele două weekenduri ale festivalului, între 12:00 și 22:00.

Accesul în cadrul festivalului este gratuit și se va realiza în baza unui bilet care poate fi rezervat online, pe site-ul https://diplomafestival.ro/.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati