Direcția Generală de Asistență Socială București face cumpărăturile pentru persoanele nedeplasabile și familiile monoparentale

Primăria Capitalei, prin Direcția Generală de Asistență Socială, sprijină bucureștenii care nu pot ieși din casă: seniori, persoane cu dizabilități și familii monoparentale.

În acest context, Gabriela Firea le reamintește bucureștenilor că pot apela serviciul TELVERDE 0800821218, gratuit, de luni până duminică, în intervalul orar 09.00 – 17.00, un serviciu adresat persoanelor nedeplasabile (în vârstă sau cu dizabilități) și familiilor monoparentale care au nevoie de ajutor în această perioada.

Astfel, reprezentanții DGASMB pot achiziționa, pentru cei interesați, în limita stocurilor disponibile de pe piață, minimul necesar de alimente de bază sau medicamente.

 

Totodată persoanele cu deficiențe de auz pot da mesaj la numărul de telefon 0753.772.406.

”Cheltuielile vor fi suportate de persoanele care solicită ajutor, iar voluntarii și angajații DGASMB vă ajută să evitați deplasările și locurile aglomerate și, în consecință, să reduceți riscul de expunere la epidemia de coronavirus.

firea

Pentru persoanele care au nevoie și de donații în medicamente sau/și alimente, luăm legătură cu fundații, asociații și companii, în limita disponibilității acestora.

Voluntarii care vor să se alăture demersului nostru se pot înscrie la adresa de email coronavirus@pmb.ro”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati