Direcţia Naţională Anticorupţie lansează concurs pentru ocuparea a 41 de posturi de procuror

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, vineri, că lansează concurs pentru ocuparea unui număr de 41 de posturi de procuror cu funcţii de execuţie.

Potrivit unui comunicat de presă, condiţia principală de înscriere o reprezintă o vechime de cel puţin 10 ani în funcţia de procuror sau judecător (se ia în considerare perioada în care procurorul a avut calitatea de auditor de justiţie), scrie Agerpres.

*La Structura centrală a Direcţiei – 18 posturi din care: nouă posturi la Secţia judiciară penală, cinci posturi la Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, două posturi la Secţia de combatere a corupţiei, un post la Compartimentul de analiză a datelor privind corupţia şi un post la Serviciul resurse umane, perfecţionare profesională şi documentare.

*La Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupţie săvârşite de militari – un post.

*La Serviciile teritoriale ale Direcţiei – 22 de posturi din care: – Serviciul teritorial Ploieşti: 5 posturi, Serviciul teritorial Alba-Iulia – patru posturi, Serviciul teritorial Piteşti – trei posturi, – Serviciul teritorial Oradea – 2 posturi, Serviciul teritorial Cluj, Biroul teritorial Baia-Mare, Serviciul teritorial Constanţa, Serviciul teritorial Craiova, Serviciul teritorial Galaţi, Serviciul teritorial Iaşi, Serviciul teritorial Târgu Mureş şi Serviciul teritorial Timişoara – câte un post.

Data limită de înscriere este 28 decembrie, inclusiv, urmând ca în perioada 18 – 20 ianuarie să se desfăşoare proba interviului, informează sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati