Direcţia Venituri Buget Local Sector 2 are un nou sediu în Şos. Morarilor – FOTO

De luni, 13 decembrie, Direcţia Venituri Buget Local Sector 2 își desfășoară activitatea într-un nou sediu, amplasat în Şos. Morarilor nr. 6 (fosta Piaţa Morarilor), potrivit unui comunicat de presă al Primăriei.

Activitatea sediilor vechi (cu excepția sediului din str. Ziduri Moși nr. 4 – dedicat Programărilor Online) a fost relocată în noul sediu, acestea devenind nefuncționale.

Totodată, în sprijinul cetățenilor, Direcția Venituri Buget Local Sector 2 a demarat un proces de diversificare a serviciilor online. 

”Noul sediu întâmpină locuitorii sectorului cu un spațiu modern și civilizat, în care au fost amplasate 28 ghișee, astfel încât timpul de așteptare să fie cât mai redus.”, mai spune sursa citată. Acesta se desfășoară pe o suprafață de 1950 mp.

„Noul sediu a implicat modernizarea unei clădiri din patrimoniul Primăriei Sectorului 2, iar scopul pe care l-am urmărit a fost să ne mărim capacitatea și să ne eficientizăm procesele pentru o soluționare cât mai rapidă a nevoilor cetățenilor Sectorului 2. Totodată, am realizat un spațiu deschis, astfel încât să creăm un mediu și o interacțiune prietenoasă între cetățean și functionar. Barierele fizice ale ghișeelor clasice au fost eliminate”, declară Cristian Duțu, Director Executiv D.V.B.L. Sector 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati