Directorul INSEMEX Petroșani vine în București pentru ancheta incendiului de la Balș

0
91
FOTO: Facebook / INSEMEX

Directorul Institutului de Cercetare- Dezvoltare pentru Securitatea Minieră și Protecție Antiexplozivă (INSEMEX) Petroșani, George Găman, a declarat, vineri, că se află pe drum spre Capitală, alături de o echipă, pentru a coordona cercetările la fața locului pentru realizarea expertizei necesare în anchetă, scrie G4Media.

„Rolul nostru este sa elucidăm cauzele producerii incidentului. Noi suntem pe drum spre Bucuresti. Sunt sute de probe care trebuie analizate, experimente în laborator. Cred că mai importantă este precizia decât graba. Nu pot să mă antepronunț până nu văd despre ce este vorba”, a declarat directorul INSEMEX într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS.
Întrebat despre pașii care trebuie urmați, acesta a precizat că mai întâi membrii echipei vor intra împreună cu colegii de la Criminalistică pentru cercetarea la fața locului, vor ridica probele care li se par importante, pentru reproducerea tragediei în laborator, planșele fotografice, împreună cu mărturiile celor care au fost de față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.