Directorul Termoenergetica: Condamnăm încercările de inducere în eroare a opiniei publice făcute de administratorul judiciar al ELCEN

Directorul General Termoenergetica, Alexandru Burghiu, spune că sistemul de termoficare funcţionează legal și condamnă „încercările de destabilizare şi de inducere în eroare a opiniei publice făcute de administratorul judiciar al ELCEN”.

Burghiu anunță că negocierile au fost încheiate, iar modificările obţinute pentru bucureşteni în noul contract au fost comunicate către bucureșteni.

Vă reamintim că afirmaţiile privind refuzul Companiei Termoenergetica de a semna contractul cu ELCEN au fost făcute în contextul în care Directorul General al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, finalizarea negocierilor pentru noul contract de furnizare a energiei termice între CMTEB şi ELCEN şi modificarea unor prevederi contractuale defavorabile până în prezent bucureştenilor.

„Acest contract a fost mai mult decât dăunător pentru RADET Bucureşti şi vedem efectele lui prin penalităţile cumulate, în valoare de 3,7 miliarde de lei. Am reuşit şi am înlăturat o parte din clauzele ce au condus la aceste penalităţi. Am reuşit şi am scos aceasta decalare de 10 zile de la data facturării de ELCEN şi dată la care noi facturăm către cetăţeni” – a declarat Directorul General CMTEB, Alexandru Burghiu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati