Discurile de vinil sunt din nou la mare căutare. Târg de profil pe 1 aprilie în cadrul Urban Blues Fest #3

Urban Blues Fest #3  vă invită la singurul târg de viniluri din ţară, în a doua zi de festival, sâmbătă 1 aprilie. The Pub Music Marketplace va avea loc pe terasa The Pub între orele: 12 – 19.

Aflat la a treia ediţie, târgul este destinat colecţionarilor adevăraţi, celor pasionaţi de acest costisitor hobby, vânătorilor de rarităţi produse în  România, dar şi marelui public, interesat de valoare şi perenitate, atât a suportului, cât şi a înregistrării. Vor fi prezenţi cu standuri: colecţionari, case de discuri româneşti şi magazine de discuri.

The Pub Music Marketplace este parte din Urban Blues Fest #3 – Spring edition şi se va desfăşura între orele 12 şi 19.00, în ziua de sâmbătă, 1 aprilie 2023.

Radu Lupaşcu, Event Manager detaliază: “Cifrele de vânzări viniluri au crescut vertiginos în ultimii ani. Noi sau second hand, tinerii sunt atraşi de această conservă muzicală care oferă plăcerea audiţiei unui album întreg şi nu doar a unui cântec ales la întâmplare sau propus în promovare. Desigur, poate fi un hit acesta, însă de foarte multe ori descoperi compoziţii elaborioase parcurgând tot albumul, faţă cu faţă. De asemeni, ai plăcerea lecturării versurilor şi a descoperirii artiştilor care au realizat albumul în cauză. Nu în ultimul rând, poţi aprecia arta fotografică şi designul graficianului, de multe ori aceste coperţi de viniluri pot fi chiar opere de artă.

În cazul vinilului este vorba de căldura emanată de o înregistrare reuşită analog, de nostalgia coperţii, de bogaţia informaţiilor eternizate pe inner sleeve şi de mirosul unui produs viu pe care-l preţuieşti cu fiecare aşezare a plăcii pe platanul pickupului. Suntem convinşi că The Pub Music Marketplace va fi cel mai plăcut loc de întâlnire al poveştilor muzicii bune cu prietenii ei, audiofili sau erudiţi colecţionari fiind totodată locul ideal de documentare pentru colecţionarii tineri, la început de drum.”

The Pub Music Marketplace este singurul eveniment de profil care vă invită să nu veniţi cu mâna goală, dacă aveţi un disc pe care aţi vrea să-l oferiţi la schimb, nu-l uitaţi acasă! 

DESPRE Urban Blues Fest #3

A treia ediţie Urban Blues Fest #3 va avea loc între 31 martie şi 2 aprilie, în The Pub Universităţii şi va reuni artişti din lumea bluesului mioritic, dar şi invitaţi de seamă din Serbia, Austria şi Statele Unite. Cap de afiş vor fi: AXiS, MARIUS DOBRA BLUES BAND şi BLUESCOR.

Organizatorii au anunţat că prima categorie de preţ la Urban Blues Fest #3 este deja SOLD OUT!

Program vineri 31 martie:

Watzzy’s Solo Guitar Madness/#singurcuc

Bluesette Duo – Alex Tomaselli şi Ralù Stoica

AXIS (Ro/Serbia)

Program sâmbătă 1 aprilie:

Dusty Ride

Dr. Feel Blues

Marius Dobra Band (Austria)

Program duminică 2 aprilie

Fiare Vechi

Laura And The Blue Workers

Bluescore (USA/RO)

În completarea regalului urban de 3 zile, UBF #3 este întregit de o serie de evenimente ce vor oferi publicului o experienţă de festival completă: incintele The Pub Universităţii vor găzdui două expoziţii foto, un târg de vinyluri, dar şi inedite lansări de carte, precum şi o lansare de album.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati