Divertiland Water Park își deschide porțile săptămâna viitoare, pe 15 iunie. Noutățile din acest an!

Divertiland Water Park, destinație de relaxare și distracție estivală deja consacrată în rândul bucureștenilor, urmează a-și deschide porțile săptămâna viitoare, pe 15 iunie 2024.

Amplasat în zona de vest a Capitalei, acesta este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa Centrală și de Est.

  • La fel ca în anii trecuți, se așteaptă ca numărul vizitatorilor să atingă și chiar să depășească pragul de 150.000 de persoane per sezon – adică de două ori mai mult decât alte parcuri de profil din România.

„Unul dintre multiplele sectoare în care compania noastră activează este cel al agrementului și al ospitalității, iar la acest capitol Divertiland Water Park este, fără îndoială, cartea noastră de vizită. Ne bucurăm, așadar, să dăm startul celui de-al treisprezecelea sezon de distracție pentru cei care locuiesc în Capitală și împrejurimi, cărora suntem pregătiți să le oferim servicii de cea mai bună calitate, din toate punctele de vedere. Avem deja clienți care abia așteaptă să se relaxeze la soare și pe marginea piscinei, pentru care am și pus la punct sistemul de achiziție de bilete online.”, a declarat Maria Iancu, Director Dezvoltare AmCorp. 

Lansat în anul 2012, Divertiland Water Park avea inițial o suprafață de 72.000 de metri pătrați, însă a fost extins în 2016 până la 200.000 de metri pătrați, respectiv o capacitate de 7.000 de persoane.

Acesta a fost conceput pentru a fi un proiect verde, alimentat, în mare parte, cu ajutorul energiei solare, prin intermediul unui sistem fotovoltaic a cărui funcționare reduce semnificativ emisiile de carbon și, implicit, poluarea mediului înconjurător. În plus, reprezentanții companiei se ocupă în prezent de plantarea a șase hectare de pădure, ce vor face ca parcul acvatic să fie și mai prietenos cu mediul – o inițiativă ce face parte dintr-o campanie mai amplă de implementare a normelor ESG.

12 restaurante noi în cadrul Divertiland Water Park

„Sezonul acesta avem 12 restaurante noi în cadrul Divertiland Water Park, întrucât ne-am dorit să oferim clienților noștri o varietare culinară cât mai mare, respectiv posibilitatea de a alege între burgeri, fish&chips, zona de grill a unui restaurant ce are carmangerie proprie, pizza, waffles, înghețată, bubble tea etc.

Astfel, printre restaurantele noi ce se vor regăsi în zona de food sunt nume deja celebre, precum Trattoria Verdi, Smash Baby! Burgers sau Meat2Eat. Totodată, un aspect total nou este reprezentat de zona de lounge, care are Shisha Bar. De menționat este că începând cu acest sezon vom găzdui în interiorul parcului și un magazin Penti, cu articole de îmbrăcăminte pentru plajă, astfel încât clienții noștri să se poată bucura de toate atracțiile Divertiland, chiar și într-o vizită neplanificată.”, arată sursa citată.

Divertiland Water Park a fost conceput ca un adevărat „ecosistem” destinat relaxării în aer liber și într-o apă de calitate foarte ridicată.

Acesta combină mixul ingenios de atracții exterioare cu o paletă extinsă de facilități complementare – printre care se numără, spre exemplu, asigurarea unor multiple opțiuni de a lua masa. O atenție deosebită este acordată în fiecare an serviciilor de curățenie și igienizare, începând cu verificările regulate ale calității apei – totul pentru ca vizitatorii parcului să se poată relaxa pe deplin, într-un mediu sigur pentru sănătatea lor.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati