DNA face percheziții într-un dosar referitor la achiziții de materiale sanitare în 2020, în timpul pandemiei

DNA face percheziții într-un dosar referitor la achiziții publice privind materiale sanitare cumpărate în 2020, în timpul pandemiei COVID-19, a transmis, joi, insituția.

Procurorii fac percheziții în șase sedii de firme din București și Giurgiu.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în cursul anului 2020, în legătură cu achiziţii publice de materiale sanitare efectuate în timpul pandemiei de Covid 19”, a transmis, joi, DNA.

Joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se fac percheziţii domiciliare în şase locaţii, reprezentând sediile unor instituţii publice şi domiciliile unor persoane fizice, situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Giurgiu.

Potrivit G4Media, ar fi vorba de cazul unei bucătărese din Giurgiu care a ajuns să câștige un contract de 12 milioane de euro pentru măști de protecție. Despre acest lucru au scris în premieră jurnaliștii de la Recorder.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati