DNA la Poliţia Locală Sector 1. Armand a dispus Corpului de Control să verifice achiziţiile făcute în 2022

DNA a făcut percheziții într-un dosar privind nereguli în legătură cu achizițiile publice de echipamente privind două sedii ale Poliției Locale Sector 1.

Poliţia Locală Sector 1, vizată de perchezițiile făcute, joi, de DNA, a transmis procurorilor toate documentele solicitate, iar oficialii Primăriei Sector 1 au transmis că, dacă vreun angajat al administraţiei este implicat în fapte ilegale, se vor lua măsuri împotriva sa.

  • Primarul Clotilde Armand a cerut Corpului de Control să verifice toate achiziţiile făcute în 2022 de către Poliţia Locală de sector, precizând că ”Cine se crede mai presus de lege plăteşte”.

”Poliţia Locală Sector 1 a pus la dispoziţia anchetatorilor toate documentele solicitate, colaborăm cu DNA în această investigaţie. Dacă vreun angajat al administraţiei locale este implicat în practici nelegale nu vom ezita să luăm măsurile care se impun, inclusiv desfacerea contractului de muncă şi sesizarea autorităţilor competente”, au transmis, joi, oficiali ai Primăriei Sector 1.

Potrivit acestora, primarul Clotilde Armand a solicitat Corpului de Control al instituţiei să verifice toate contractele de achiziţii publice încheiate de Poliţia Locală în anul 2022.

”Cine se crede mai presus de lege plăteşte!”, a transmis primarul Sectorului 1.

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii în Bucureşti, într-un dosar care vizează suspiciuni de corupţie la încheierea unor contracte de achiziţie de echipamente pentru Poliţia Locală. Două dintre descinderi au loc la instituţii publice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati