DOCUMENT / SCANDAL și ACUZAȚII grave între șefii Poliției Capitalei, după moartea interlopului Emi Pian

0
386
Scandal Politia Capitalei
Foto: antena3.ro

După scandalul dintre clanurile interlope din Capitală a apărut un conflict și între grupurile de influență din cadrul Poliției Capitalei, ce a apărut o dată cu modul în care Poliția Capitalei a gestionat evenimentele legate de moartea interlopului Emi Pian.

După ce în spațiul public au apărut scrisori, anonime sau asumate, despre neregulile din Poliție și legăturile dintre oamenii legii și clanuri, acum a ieșit la iveală un raport semnat de Directorul adjunct al Poliției Capitalei Radu Gavriș, în care acesta aduce acuzații grave la adresa comisarului șef Bogdan Berechet, Directorul general împuternicit, scrie antena3.ro

Potrivit documentului, șeful Poliția Capitalei i-ar fi cerut adjunctului detalii operative din dosarul morții lui Emi Pian. Potrivit adjunctului, procurorul de caz i-ar fi cerut acestuia să nu divulge sub niciun fel de informații din acel dosar.

document politie scandal Politie CapitaleiÎn raportul publicat de GÂNDUL.RO, Gavriș îi explică șefului Poliția Capitalei Bogdan Berechet că detaliile solicitate de el sunt confidențiale, ”desecretizarea” fiind sancționată conform legilor în vigoare.

Radu Gavriș este cel care a coordonat perchezițiile domiciliare ce au avut loc, miercuri, în dosarul uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian. Fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, au fost ridicați de procurorii Parchetului Capitalei și duși la audieri, a mai precizat sursa citată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.