DOCUMENTE/ Sorin Cîmpeanu: Experții au decis că am respectat uzanțele universitare și normele de etică și deontologie profesională

0
633
Foto: Facebook / Sorin Mihai Cimpeanu

Fostul ministru al educației Sorin Cîmpeanu prezintă public rapoartele „celor îndreptățiți legal și profesional să se exprime și să decidă asumat” și spune că experții au decis că a respectat uzanțele universitare și normele de etică și deontologie profesională.

“Suportul didactic NU poate face obiectul unui presupus plagiat, nefiind și nepretinzând a fi o creație științifică proprie”.

Aceste rapoarte lămuresc fără echivoc lipsa de fundament a acuzațiilor ce au ca obiect un suport didactic de uz intern, și NU o teza de doctorat, așa cum s-a dorit acreditarea publică a ideii.

Pentru aceia care au disponibilitatea de a se informa și din surse îndreptățite legal și profesional să se exprime pe anumite teme de interes mai mult sau mai puțin public, postez cele 2 rapoarte de analiză:

• Raportul Comisiei de etică a USAMVB (entitate care funcționează independent și este îndrituită legal pentru analiză și decizie în astfel de situații);

• Raportul unui Grup interuniversitar de experți în domeniul Îmbunătățirilor funciare (membrii acestui grup independent au fost desemnați de către instituții academice din România, având în paralel și calitatea de expert judiciar în domeniul în care sunt certificați academic. Acești experți nu au nicio legătura instituțională cu USAMVB)”, a scris Cîmpeanu, pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.