Doi australieni au vrut să viziteze Budapesta, dar au ajuns la București

Doi australieni și-au dorit să viziteze Budapesta, însă au ajuns în România, la București. Cei doi tineri au cumpărat, din greșeală, bilete de avion spre Capitala României, în loc de Capitala Ungariei. Toată pățania a fost arătată pe Tiktok, videoclipurile celor doi tineri ajungând virale.

Sophie Alice și Ben Kennedy sunt doi vloggeri de călătorii din Australia. Tânăra a povestit că prietenul ei a vrut să o surprindă cu o excursie în Budapesta, însă, din greșeală, a cumpărat bilete de avion spre… București, potrivit New York Post.

Cei doi tineri și-au dat seama de greșeală când au ajuns la coada pentru îmbarcare, în timp ce, pe ecrane, era afișat București, Capitala României, în loc de Budapesta, Capitala Ungariei.

„A fost grozav!”, a mărturisit Sophie, răspunzând miilor de oameni care s-au amuzat pe seama erorii lor. „Cel mai bun prieten al meu care locuiește în Australia și e plecat temporar în Noua Zeelandă, a venit pe neașteptate și mi-a făcut o surpriză, nu aveam nicio idee că vine. Apoi a venit cu o altă surpriză, adică a rezervat o călătorie pentru noi în Europa de Est și, da, am ajuns în București, România”, a mai spus ea.

Cei doi tineri au profitat de faptul că au ajuns în România şi au vizitat mai multe obiective turistice.

sursa: Buletin de Bucuresti

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati