Doi bărbați au fost prinși în flagrant după săvârșirea unei infracțiuni în Sectorul 4

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) au prins doi bărbați, de 43, respectiv 44 de ani, imediat după săvârșirea unei infracțiuni de furt, pe raza Sectorului 4.

”La data de 30 ianuarie, în jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat doi bărbați cunoscuți cu preocupări de natură infracțională care, prin comportamentul afişat, le-au atras atenţia.

Astfel, în jurul orei 11.00, cei doi bărbați au fost prinși în flagrant imediat după ce au sustras din geanta unei persoane un portofel ce conținea sume de bani, în lei și valută și mai multe documente personale, în timp ce se aflau în incinta unui târg auto, pe raza Sectorului 4”, potrivit comunicatului de presa al Politiei Capitalei.

Bănuiții au fost imobilizați și conduși la sediul Secției 26 Poliție pentru audieri, iar prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentați magistraţilor, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati