Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii bucureșteni pentru proxenetism

Doi bucureșteni, de 45 şi 48 de ani, au fost reţinuţi şi, ulterior, arestaţi preventiv, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, fapte comise pe raza Sectorului 5 al Capitalei.

Cei doi au fost reţinuţi în urma percheziţiilor poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 24 Poliţie, care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare, marţi, opt mandate de aducere.

„Din datele şi probele administrate în cauză, în perioada octombrie 2021 – până în prezent, a rezultat presupunerea rezonabilă că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 45 şi 62 de ani, ar fi înlesnit mai multor femei practicarea prostituţiei, cu scopul obţinerii unor foloase materiale”, anunță DGPMB.

Din investigaţiile desfăşurate a rezultat că bănuiţii ar fi asigurat transportul femeilor în zonele în care practicau această activitate, iar pentru a atrage clienţii le-ar fi fotografiat în diferite ipostaze, postându-le, ulterior, pe mai multe site-uri.

Cercetările sunt continuate de Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati