Doi bărbați care au furat dintr-un autoturism, prinși de polițiștii Capitalei

Polițiștii Capitalei au reţinut, marți, doi tineri, de 23, respectiv 24 de ani, bănuiţi de săvârşirea unui furt dintr-un autoturism parcat pe raza sectorului 3.

În fapt, la data de 15 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au fost sesizaţi de către administratorul unei firme, cu privire la faptul că în urmă cu trei zile, persoane necunoscute au pătruns în incinta firmei, iar dintr-un birou au sustras cheia autoturismului, apoi au pătruns în interiorul maşinii care era parcată pe o stradă din sectorul 3, sustrăgând din portbagaj o sumă în euro şi lei.

În urma cercetărilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi şi ulterior depistaţi doi tineri, bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind conduşi la sediul subunităţii pentru audieri.

În urma probatoriului adminstrat, s-a constatat că în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, în urma unei înţelegeri avute în prealabil, tânărul de 23 de ani, lucrător în cadrul societăţii, i-ar fi pus la dispoziţie celuilalt tânăr cheile firmei, după care, tânărul de 24 de ani ar fi pătruns în interiorul firmei, iar dintr-un birou ar fi sustras cheia de rezervă a autoturismului, în timp ce tânărul de 23 de ani l-ar fi aşteptat în apropriere, asigurând locul faptei.

Totodată, s-a mai stabilit că aceştia s-ar fi deplasat la autoturismul persoanei vătămate, parcat pe raza sectorului 3, unde tânărul de 24 de ani ar fi pătruns în interior, iar din portbagaj ar fi sustras o sumă de bani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat, cu cei doi aflaţi sub măsura controlului judiciar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati