Doi bărbați care au furat o tobă de eșapament de pe o mașină, prinși în Sectorul 1 din Capitală

Poliţişti din Capitală au reţinut, luni, doi bărbaţi, în vârstă de 35, respectiv 19 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt de la un autoturism parcat pe o stradă din sectorul 1.

La data menţionată, în jurul orei 9:45, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană cu privire la faptul că doi bărbaţi încearcă să sustragă piese de la o maşină parcată pe o stradă din sectorul 1.

Proprietarul autoturismului, în urma verificării autovehicului în cauză, a constatat faptul că i-a fost sustrasă, prin tăiere, o parte din sistemul de evacuare a noxelor, care include şi catalizatorul, prejudiciul fiind aproximat la suma de 1.500 de lei.

Poliţiştii i-au depistat în trafic pe cei doi bărbaţi, în urma investigaţiilor rezultând că aceştia ar fi săvârşit fapta reclamată. Totodată, în urma controlului autovehiculului au fost identificate mai multe bunuri care ar fi putut fi folosite la săvârşirea infracţiunii, precum şi suma de 600 de lei, care ar proveni din valorificarea catalizatorului sustras.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cei în cauză au fost reţinuţi, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar faţă de aceştia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati