Doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi de Poliţia Locală în timp ce vindeau droguri în zona la Sunwaves, în Constanța

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi de Poliţia Locală din Constanţa în timp ce vindeau droguri în zona Festivalului Sunwaves din Mamaia, transmite agenția de presă News.ro.

Primăria Constanţa a anunţat printr-un comunicat de presă, că poliţiştii locali au au depistat în zona Summerland, Festivalul Sunwaves, doi bărbaţi din Bucureşti, care ofereau spre vânzare substanţe de mare risc unui bărbat şi unei femei.

“Drogurile de mare risc ce erau oferite spre vânzare erau ascunse/depozitate într-un autoturism marca Volkswagen Passat.Persoanele au fost interceptate, legitimate şi conduse la sediul DGPL Constanţa pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituţiei abilitate pentru luarea măsurilor legale”, a transmis Primăria Constanţa.

Jandarmeria Constanţa anunţase vineri, că 22 de persoane care doreau să intre la festivaluri care au loc în această perioadă pe litoral au fost depistate cu droguri asupra lor.

În minivacanţa de 1 Mai, pe litoral au loc mai multe evenimente muzicale, printre care festivalul Beach, Please, care se desfăşoară la Costineşti şi Sunwaves, festivalul de muzică electronică din Mamaia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati