Doi bărbați din Capitală, reținuți pentru că ar fi furat geanta unei femei și ar fi făcut plăţi de 4.000 de lei cu cardurile acesteia

Doi bărbaţi care au furat geanta unei femei dintr-un mijloc de transport din Bucureşti şi au făcut plăţi de 4.000 de lei cu cardurile acesteia au fost reţinuţi. Fapta a avut loc în luna martie.

”Miercuri, 22 mai a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti,  au pus în aplicare două mandate de percehziţie domiciliară, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic”, anunţă, joi, Poliţia Capitalei.

Cei doi bărbați au fost reținuți

După verificări, poliţiştii au stabilit că doi bărbaţi, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, cunoscuţi cu preocupări de natură infracţională, la data de 25 martie 2024, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, în Sectorul 2, au furat geanta unei femei, în care se aflau o sumă de bani şi mai multe carduri şi ar fi efectuat ilegal plăţi cu cardurile bancare sustrase, la mai mulţi comercianţi, arată sursa citată.

  • ”În vederea completării materialului probator, la data de 22 mai 2024, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, bănuiţii fiind depistaţi şi conduşi la audieri. Prejudiciul total creat prin săvârşirea faptelor a fost estimat la peste 4.000 de lei. Faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală”, a mai transmis sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati