Doi bărbați și două femei, bănuiți că au furat catalizatoare auto, au fost reținuți

0
393
politia
sursa foto: Facebook - Politia Romana

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, miercuri, patru persoane, doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 21 şi 40 de ani, bănuite de furtul mai multor catalizatoare de la autoturisme parcate pe raza sectorului 5.

Din datele şi probele administrate în cauză de poliţişti din cadrul Secţiei 19 a rezultat presupunerea rezonabilă că patru persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 40 de ani, ar avea preocupări de natură infracţională, pe linia furturilor din autoturisme.

În urma probatoriului administrat, în sarcina celor patru persoane s-a stabilit că în perioada 08 februarie – 25 februarie a.c., bărbatul de 30 de ani, cu sprijinul bărbatului de 32 de ani şi al celor două femei, ar fi sustras catalizatoarele de la trei autoturisme parcate pe raza sectorului 5, prejudiciul fiind estimat la suma de 8.000 de lei.

De asemenea, la data de 27 februarie., bărbatul de 30 de ani ar fi încercat să sustragă catalizatoarele de la o maşină parcată pe raza aceluiaşi sector, moment în care a fost prins şi imobilizat. În cursul zilei de 27 februarie, cel în cauză a fost reţinut, ulterior faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Miercuri, cele patru persoane au fost reţinute pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, cu cei în cauză sub măsura controlului judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.