Doi jandarmi din Ilfov, răniţi după ce arma unuia dintre ei s-a descărcat

Doi jandarmi din judeţul Ilfov au fost răniţi după ce arma unuia dintre ei s-a descărcat, după participarea la o intervenţie în cadrul căreia unul dintre ei a tras cu arma în plan vertical pentru a opri mai multe persoane care furau fier. Unul dintre jandarmi s-a rănit la mână, glonţul ricoşând apoi în abdomenul altui jandarm. Ei au fost transportaţi la spital, iar rănile nu le pun viaţa în pericol. Jandarmeira a început verificări interne în acest caz.

Potrivit Jandarmeriei Române, in incidentul produs în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Pantelimon din judeţul Ilfov au fost implicaţi doi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov.

”Un echipaj format din trei subofiţeri, în timp ce acţiona pe raza judeţului Ilfov, a observat, pe un teren viran situat pe Centura Bucureşti, între localităţile Glina şi Pantelimon, un autovehicul suspect. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat mai multe persoane care sustrăgeau fier. În încercarea de a-i opri, unul dintre jandarmi a coborât din autospecială şi a executat mai multe focuri de armă, în plan vertical. După somaţiile legale făcute, subofiţerul a revenit în autospecială şi în momentul în care a vrut să asigure armamentul acesta s-a descărcat, unul dintre jandarmi rănindu-se la mână, iar glonţul ricoşând în abdomenul unui alt jandarm”, a arătat sursa citată.

Cei doi jandarmi răniţi au fost preluaţi de către ambulanţă, conştienţi, şi transportaţi la spital. La acest moment, leziunile provocate nu le pun viaţa în pericol, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei.

”Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate. La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgenţă, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziţia organelor abilitate”, a adăugat Jandarmeria.

sursa: news.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati